create your own site

FINANCIERING

We hebben een plan, maar daar hebben we ook jullie hulp voor nodig.

BUSINESS PLAN

Ons business plan is goedgekeurd door de gemeente en de bank.

De totale kosten van het project bedragen ongeveer €5 miljoen. Meer dan 90% van onze financiering zal bestaan uit leningen, fondsen, subsidies, donaties en huuropbrengsten van toekomstige bewoners. We moeten alsnog €450.000 ophalen met een crowd funding-campagne.

Wanneer het gebouw klaar is, zal de huur gebruikt worden voor onderhoudskosten en terugbetaling van de leningen. Wat er overblijft zal door de vereniging worden besteed aan verder onderhoud en verbeteringen aan de commons.

Mobirise

WORD DONATEUR

Investeer in de commons!

Ons doel is om €450.000 via crowd funding op te halen. We zullen hiervoor obligaties beschikbaar maken voor individuen en organisaties, met als minimale inleg €1000.

We zijn op het moment ook vrijblijvende declaraties voor investering aan het inwinnen, waar zowel het bedrag als termijn van je mogelijke investering gevraagd wordt.

Als je wil investeren in gemeenschap, duurzaamheid, en commoning, vul dan het onderstaande formulier in en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

* indicates required
Periode*

DONEER

Steun ons met een eenmalige donatie

Op het moment vragen we om kleine donaties, die we gebruiken voor kortetermijnplanning en organisatorische kosten, waaronder bankservice-kosten, juridisch en financieel advies, en administratieve kosten. Ons huidige doel is om €5000 op te halen.

€180 / €5.000

%

Om een beschermde online-betaling te doen met iDeal of SOFORT, ga naar  https://bunq.me/deNieuweMeent.Voor een donatie via credit card, gebruik paypal.me/nieuwemeent.

Je kunt ook direct geld overmaken, naar: 

IBAN: NL43BUNQ2038425191

Account Name: De Nieuwe Meent