Menu Sluiten

Belangrijke Crowdfunding Update

Tot nu toe hebben we steeds weer goed nieuws kunnen brengen over het behalen van al onze crowdfunding-mijlpalen, met dank aan jouw steun en die van al onze andere supporters. Nu is het helaas anders. We zijn bijna tot volledige stilstand gekomen met het inzamelen van geld, met als gevolg dat we onze crowdfundingcampagne deadline gemist hebben. We hadden tegen 21 augustus 75% van ons totale crowdfundingdoel opgehaald moeten hebben. Maar op het moment van schrijven zitten we nog steeds op slechts 67%. Daarom hebben we jouw hulp nodig om uit deze zomerse dip, en in een vurige herfst te komen!

We zijn een nieuwe fase van het project ingegaan, we hebben de erfpacht-overeenkomst ondertekend, wat in theorie betekent dat we in januari kunnen beginnen met bouwen -ALS- we alle nodige fondsen voor het einde van het jaar hebben opgehaald. Het doel van deze fondsenwerving is nog nooit zo duidelijk op de horizon te zien geweest: in 2022 beginnen met bouwen!

We hebben de deadlines van de crowdfunding zo aangepast dat ons volgende doel haalbaar is, evenals het einddoel van 450.000 €. We verlagen de deadline van 21 oktober naar 80%. Dit betekent dat we tegen 21 oktober 360.000€ moeten hebben opgehaald, en op dit moment zitten we op 305.000€, dus we hebben nog eens 55.000€ nodig, dat zijn 220 obligaties van elk 250. Je kunt dNM-obligaties met een looptijd van 10 of 15 jaar kopen op onze crowdfunding-pagina, je krijgt 1,8% jaarlijkse rente en het hele bedrag wordt aan het einde van de periode terugbetaald.

Als je erover hebt na zitten denken om de realisatie van de Nieuwe Meent te steunen en onze voortgang in de gaten hebt gehouden, is dit absoluut het moment om dNM te steunen aangezien we zijn aangekomen bij het meest uitdagende deel van onze crowdfunding. Dit is hét moment om het verschil te maken, zodat we verder kunnen gaan en eindelijk kunnen mikken op ons allerlaatste doel! Het einde is in zicht, we komen er, maar eerst moeten we deze sprint nog maken, help ons naar de eindstreep!

Gerelateerde berichten