Menu Sluiten

Leden

Anne Friné

Ik woon sinds 2001 in Amsterdam en mijn achtergrond ligt in kunst, theaterontwerp en poppenspel. Door de jaren heen raakte ik meer en meer geïnteresseerd in ‘wat er gaande is binnen en tussen mensen’, dus ik studeer sinds enkele jaren geweldloze communicatie, psychosociale therapie en hypnotherapie.

Eglé

Ik ben een kunstenaar gevestigd in Amsterdam, die werkt op het snijvlak van beeldende- en podiumkunsten. In mijn vocale of choreografische uitvoeringen leg ik relaties tussen lichamen en hun omgeving bloot, of ze nu de overtuigingskracht van collectieve choreografieën in openbare ruimtes verkent of de grenzen tussen het menselijke en niet-menselijke onderzoekt.

Ehud

Ik ben geboren in 1975 en woon sinds 1998 in Amsterdam. Tegenwoordig geef ik yogalessen, illustreer ik, maak foto’s en denk na over de vele vragen die opkomen bij het opbouwen van een community.

Hanna

ik ben 45 jaar (net jarig geweest met als grootste kado toekomstige buur in dNM worden!). Mijn bezigheden zijn kunst, meubelrestauratie en kinderen. Beweging en stilstaan zijn belangrijk voor mij dus ik zwem, schaats en doe mindfulness.

Josta

Ik ben een journalist die schrijft over huisvesting. Bij dNM ben ik voornamelijk betrokken geweest bij de Community werkgroep. Daarnaast hou ik van tuinieren, wandelen en yoga.

Karola

Ik ben een queer activist, een fietsenmaker, ik geef shiatsu-massages, doe aan yoga en ik woon al vele jaren in groepen en woonprojecten, maar woon nu op mezelf.

Kieran

Ik ben een duurzaamheidsonderzoeker en liefhebber van coöperatief bouwen. In mijn vrije tijd ben ik een fervent klimmer.

Mariska & Marlesy

Hi! Wij zijn Marlesy, Mariska en onze 7-jarige (bonus)dochter Elynn. Woorden waarmee wij onszelf omschrijven zijn: dromen, gedichten, tekenen, activisme, onderwijs en spelen. We kijken er naar uit om van dNM een warme, diverse en groene woonplek te maken midden in de stad.

Michal

Ik ben een architect, gevestigd in Amsterdam sinds 2016. Mijn werk bestaat voornamelijk uit professionele samenwerkingen aan openbare gebouwen, met een sterke nadruk op duurzaamheid.

Nadia

Ik ben muzikant, performer en organisator. Na veel avonturen waaronder reizen, klimmen in de natuur en werken in een nomadisch circus, ben ik de afgelopen 6 jaar in Amsterdam gevestigd.

Niels

Ik ben een activist die zich inzet voor sociale rechtvaardigheid in veel verschillende kwesties en campagnes. Ik woon al mijn halve leven in verschillende vormen van gedeelde huisvesting en ik ben van plan dat de rest van mijn leven te doen.

Radek

Ik werk als milieu-archeoloog en ben erg geïnteresseerd in de interacties van mensen met hun natuurlijke omgeving. Ik hoop me de komende jaren te kunnen focussen op de aspecten van de tuin en groene ruimtes van het dNM-project.

Selçuk

Ik ben een ontwerper, onderzoeker en activist. dNM is mijn tweede postkapitalistische woningbouwproject.

Shacham

Ik ben een 3D-animator en visualizer in de architectuurindustrie. Ik woon sinds 2016 in Amsterdam. Ik ben opgegroeid in een collectieve gemeenschap in Israël en ik heb een sterke achtergrond van gemeenschappelijk leven, activisme en het nastreven van sociale rechtvaardigheid.

Thijs

Ik geef artistiek onderzoek in Den Haag en Rotterdam en heb onlangs ook mijn certificaat NT2-onderwijs behaald. Mijn hobby’s zijn lezen, wandelen met de hond, muziek en hopelijk nog veel meer nieuwe activiteiten met de dNM-gemeenschap!

Vosse

Ik ben het kindje van Laura en Wouter en wij wonen momenteel met onze kat Jack in Amsterdam-West. Begin 2021 verwachten Laura en Wouter hun tweede kindje.

Wouter

Ik groeide op in Utrecht en studeerde geschiedenis in Amsterdam. Nu werk ik als leraar op de basisschool Laterna Magica op IJburg. Ik houd van toneelspelen, broodbakken, wandelen, tuinieren en handwerken. Ik droom en filosofeer graag over nieuwe onderwijsvormen.

Laura

Op het moment geef ik Taal- en Ouderbetrokkenheidcursussen op Amsterdamse basisscholen aan anderstalige ouders. Verder specialiseer ik me in alfabetisering als docent Nederlands als tweede taal. Ik word blij van moestuinieren, van veganistisch koken en van mij verdiepen in onvoorwaardelijk ouderschap.