Menu Sluiten

Eerste Real-life-evenement Sinds Corona en Planning voor De Komende Tijd

Afgelopen zondag was het dan zover: we kwamen bijeen in het Noorderpark voor onze eerste workshop in levende lijve sinds het begin van de coronacrisis. Het was ontzettend leuk om iedereen weer te zien en we zijn trots op de gemeenschap die ontstaat!

Tijdens de workshop deden we een spel waarbij we ons in groepjes steeds over één onderwerp bogen: zorg voor elkaar, delen, diversiteit, eten en blijdschap/viering. Het was heel leuk om te merken hoe we elkaar inspireerden en de visie voor ons toekomstige project meer invulling gaven.

We lieten ons niet tegenhouden door de regen:

Maar hier blijft het niet bij!

Dit zijn de evenementen die voor de komende twee maanden op de planning staan: 

-21 juni, 12 tot 14 uur: vragenuurtje over de toelating. Meld je aan via legal@nieuwemeent.nl

-28 juni: Meentraad (algemene ledenvergadering, alleen voor leden)

-12 juli, 12 uur: Meentvergadering. Bij deze bijeenkomst gaan we het hebben over het voorontwerp. Iedereen is welkom, maar we willen mensen die er voor het eerst zijn vragen om een observerende rol in te nemen. Op die manier is er voldoende ruimte voor feedback van mensen die al langer bij het project betrokken zijn. Meld je aan via design@nieuwemeent.nl 

-26 juli: Meentraad (algemene ledenvergadering, alleen voor leden). 

-29 augustus: De Nieuwe Meent buren meet-up

En voor na de zomer kun je de volgende data alvast in je agenda zetten: 

-6 september: co-designworkshop

-20 september: welkomstfeestje voor de nieuwe leden. Informatiesessie over het project in de afgelopen twee jaar, overhandiging van taken.

-11 oktober: workshop van de ‘legal’ groep over het huishoudelijk reglement.

Conclusie

De bijeenkomst in levende lijve was langverwacht, maar er staat nog veel meer op de planning, waaronder de lancering van de crowdfunding! Schrijf je in voor de nieuwsbrief om altijd het laatste nieuws te ontvangen.

Related Posts