Menu Close

dNM-lid Lauri Doet Urgente Oproep in de Stopera

Vandaag heeft de Nieuwe Meent (dNM) lid Lauri ingesproken bij de de openbare vergadering van de raadscommissie Woningbouw en Volkshuisvesting (WV) bij de Gemeente Amsterdam in de Stopera. Zij deed een oproep aan de gemeente om over de brug te komen met de nodige steun om de realisatie van dNM te redden in veranderde tijden. Bekijk deze hier terug.

Namens dNM waren er meerdere mensen aanwezig om Lauri te ondersteunen in haar boodschap. Tevens werd er ingesproken door wooncoöperatie Stroom.

Amsterdam heeft een stimuleringsregeling voor wooncoöperaties. Maar is die steun nog effectief na sterk veranderde omstandigheden de afgelopen jaren? In een brief aan de gemeente geeft dNM aan dat er zeer urgent actie van de gemeente nodig is om de wooncoöperatie te redden. Deze brief is meer dan 650 keer ondertekend. De problemen waarin dNM zich bevindt, gelden niet alleen voor dNM, maar voor vele andere nieuwe wooncoöperaties in de stad. De toekomst van wooncoöperaties is in het geding.

Benefietdiner 11 februari

Door alle onvoorziene vertragingen is het geld waarmee dNM lopende zaken bekostigt op. Om de rekeningen te kunnen blijven betalen terwijl er wordt gewerkt aan het financieren van het project, maak een ​​donatie en kom naar het benefietdiner op 11 februari.

Related Posts